Wat kun je verwachten?

Het behandeltraject wordt afgestemd op jouw hulpvraag en zal aansluiten bij jouw behoeften. Ik ben psycholoog met een voorkeur voor psychodynamische therapie en veelal een systemische invalshoek. Dit betekent dat niet de klacht voorop staat maar alles wat hieromheen en onderliggend aanwezig is vooral de aandacht krijgt. Alleen gedragsverandering is onvoldoende om langdurig effect te bewerkstelligen. Inzicht in langer bestaande patronen is nodig.

Behandelmogelijkheden

  • Inzichtgevende psychotherapie
  • Psycho-educatie over (relatie)verslaving, codependentie, overlevingsstrategieën en coping
  • Traumaverwerking door middel van EMDR en/of regressietherapie
  • Individuele systeemtherapie
  • Innerlijk kindwerk
  • Delenwerk
  • (Familie) Opstellingen
  • Hypnotherapie
  • Relatietherapie

“Waarom moeilijk doen als het samen kan.”

Individuele behandeling

Individueel behandelgesprek

Per afspraak wordt bekeken wat de vervolgstappen zijn en in welke frequentie de behandelafspraken plaatsvinden.

Relatietherapie

Wat anderen over mij zeggen

Rebecca

47 jaar

Je was kundig, je kan je zo goed inleven, je weet waar je over praat en je kijkt gericht wat iemand nodig heeft. Het hebben over gevoelens, behoeften en gedachten is zo ontzettend belangrijk. Ik heb geleerd dat ik er mag zijn, mijn grenzen kan aangeven en ik kan beter relativeren. Ondanks een leven met een man die alcoholverslaafd is, heb ik geleerd dat ik het belangrijkste ben en mijn zoon. Ik heb meer innerlijke rust en kan steeds beter genieten van momenten.

Anoniem

41 jaar

Ik kwam in behandeling vanwege een alcoholverslaving en een depressie. Wat een mooie reis hebben wij samen mogen maken! Ik ben jou zo dankbaar voor jouw aandeel en je hulp daarbij! Van een onafhankelijk verdrietig meisje wat eigenlijk niet meer wilde leven ben ik nu een vrouw geworden die in haar kracht staat maar ook haar valkuilen kent en klaar is voor de reis van de rest van haar leven!

Tessa

23 jaar

Je hebt mij enorm geholpen met EMDR voor mijn trauma na COVID. Maar ook daarna heb jij mij een luisterend oor geboden en heb jij mij handvaten gegeven om te leren. Ik heb meteen een goed gevoel gehad de eerste keer dat wij elkaar spraken. Ik was meteen op mijn gemak en kon mij hierdoor makkelijker openstellen. Je werkt met theorieën maar ook met je gevoel.