Rebecca

47 jaar

Je was kundig, je kan je zo goed inleven, je weet waar je over praat en je kijkt gericht wat iemand nodig heeft. Het hebben over gevoelens, behoeften en gedachten is zo ontzettend belangrijk. Ik heb geleerd dat ik er mag zijn, mijn grenzen kan aangeven en ik kan beter relativeren. Ondanks een leven met een man die alcoholverslaafd is, heb ik geleerd dat ik het belangrijkste ben en mijn zoon. Ik heb meer innerlijke rust en kan steeds beter genieten van momenten.

Anoniem

41 jaar

Ik kwam in behandeling vanwege een alcoholverslaving en een depressie. Wat een mooie reis hebben wij samen mogen maken! Ik ben jou zo dankbaar voor jouw aandeel en je hulp daarbij! Van een onafhankelijk verdrietig meisje wat eigenlijk niet meer wilde leven ben ik nu een vrouw geworden die in haar kracht staat maar ook haar valkuilen kent en klaar is voor de reis van de rest van haar leven!

Tessa

23 jaar

Je hebt mij enorm geholpen met EMDR voor mijn trauma na COVID. Maar ook daarna heb jij mij een luisterend oor geboden en heb jij mij handvaten gegeven om te leren. Ik heb meteen een goed gevoel gehad de eerste keer dat wij elkaar spraken. Ik was meteen op mijn gemak en kon mij hierdoor makkelijker openstellen. Je werkt met theorieën maar ook met je gevoel.

Persoon afbeelding anoniem

Eric

39 jaar

Bij Leanne voel je dat ze je echt begrijpt. Dat op zichzelf is al helend. En niets menselijks is haar vreemd! Met de juiste vragen weet zij tot de kern door te dringen. Vanuit daar gebruikt ze o.a. praktische oefeningen om zo op een andere manier naar je probleem te kijken of om deze te helen. Sinds de sessies met haar ben ik beter gaan begrijpen waarom ik dingen ervaar zoals ik ze ervaar en weet ik beter hoe hiermee om te gaan. Het leven is lichter en ik heb meer vertrouwen in de toekomst!

Persoon afbeelding anoniem

Mirjam

24 jaar

Ze is de juiste psycholoog die ik zocht. Ik was al jaren met therapie en andere behandelingen bezig, alleen deze waren nogal oppervlakkig. Bij Leanne gaat ze echt de diepere kanten opzoeken, en zo kan je ook beter herstellen van de problemen die je hebt. Ook is ze heel geduldig, en flexibel. Ik voelde mij vanaf het eerste moment op mijn gemak bij haar. Ik raad haar aan als je het echt niet meer weet.

Persoon afbeelding anoniem

Eva

36 jaar

Je bent gevoelig, leeft mee, denkt in oplossingen en bent heel toegewijd. Je laat de ander voelen dat je er onvoorwaardelijk zult zijn. Je werkt vanuit je hart. Ik vind dat jij je onderscheid door de menselijkheid die je hebt en tegelijkertijd weet wat je doet en waarom je het doet.

Persoon afbeelding anoniem

Nour

29 jaar

Leanne Borg is zeer professioneel en weet waar zij het over heeft. De hulp die ik via haar heb gekregen heeft zeker geholpen met de klachten die ik had!

Persoon afbeelding anoniem

Nathan

33 jaar

Het is fijn om met Leanne te werken. Dankzij haar, kreeg ik nieuwe perspectieven op mijn relaties en hoe ik me laat zien in de wereld. Ze luistert, wijst naar wat je anders niet zou zien en begeleidt je om nieuwe patronen in je leven te brengen.

Persoon afbeelding anoniem

Koen

28 jaar

Erg fijn persoon om mee samen te werken! Heeft mij snel in de juiste richting gekregen om te staan waar ik nu sta. Heel dankbaar!

Persoon afbeelding anoniem

Michiel

35 jaar

Na een aantal zware jaren gehad te hebben heeft Leanne me ontzettend geholpen met mijn herstel door middel van hele fijne gesprekken. Mijn probleem had een diepere oorzaak dan ik had gedacht en dat heeft Leanne perfect weten te achterhalen. Ik heb ook een EMDR sessie gehad en het heeft echt geholpen. Na advies heb ik deelgenomen aan een familieopstelling dat ook erg interessant en leerzaam was en waar ik nieuwe inzichten heb gekregen over mijn familie.

Persoon afbeelding anoniem

Danielle

48 jaar

Leanne is een fijne en rustige vrouw die goed luistert en goede vragen stelt.

Alleen al door haar vragen kreeg ik inzicht in mijn gedrag en in mijn probleem. Daarna volgde voor mij een duidelijke analyse waar ik direct mee aan de slag kon en die mij een enorme bevrijding heeft gegeven.

Persoon afbeelding anoniem

Marcella

32 jaar

Na een paar jaar ‘pleisters plakken’ van symptoombehandeling bij praktijk ondersteuners, was ik op zoek naar de kern, waarom voelde of deed ik dan zo. Vooral het gemis van weerbaarheid was voor mij voelbaar. 

Ik heb de behandelingen met Leanne afgesloten als een weerbaarder persoon dat steviger in der schoenen staat. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen en zoekt met je mee naar de antwoorden voor jouw hulpvraag.

Onwijs bedankt Leanne!