Workshop grenzen verkennen en afhankelijkheid doorbreken 13 juli en 21 september 2024

Wanneer we moeite hebben om onze gevoelens echt toe te laten, of deze überhaupt te voelen, zetten we allerlei overlevingsstrategieën in. Deze hebben ons ooit geholpen om het leven makkelijker te maken en inmiddels zetten we deze automatisch in.

Nu ben je je hiervan misschien al meer bewust geworden, maar toch lukt het niet om het anders te doen. Je bent afhankelijk geworden van jouw ‘quick fix’. Ondanks je je bewust bent van de negatieve gevolgen die het heeft, kan je er toch niet mee stoppen.

Vaak spelen grenzen ook een rol in deze ongezonde ingesleten patronen. Door niet goed voor jezelf te zorgen, ga je continu over je eigen grenzen heen. Of je laat anderen steeds over je grenzen heen gaan, omdat je het iedereen maar naar de zin wilt maken of bang bent voor een oordeel of afwijzing.

Wat jouw ‘Quick Fix’ is, maakt voor deze workshop niet uit.

Wat gaan we doen?

In de ochtend: Jouw patronen en grenzen verkennen middels lichaamswerk (o.a. boksen).

In de middag: De thema’s en inzichten die ‘s ochtends naar voren zijn gekomen, verdiepen met oefeningen en kleine opstellingen.

Praktische informatie

Wanneer?

Zaterdag 13 juli 9.30 uur – 16.30 uur
Zaterdag 21 september9.30 uur – 16.30 uur

Met wie?

Een groep van ongeveer 8 mensen onder begeleiding van Henk Storm en Leanne Borg

Waar?

Gouda (exacte locatie wordt later bekend gemaakt)

Wat kost het?

Je betaalt 265 euro voor deelname aan deze dag. Dit is inclusief koffie, thee, tussendoortjes en een lunch.

Aanmelden